Flo en Zo

Flo en Zo is uw partner voor het inrichten van kinderdagverblijven, instellingen, scholen, hotels, horeca en detailhandel.

Flo en Zo

Ik ben Liek Lenaerts, Samen met mijn man ben ik in 2007 Flo en Zo gestart. De naam Flo en Zo is afgeleid van onze dochter die Flo heet.
We zijn begonnen met het produceren van kleine kinderstoeltjes. Deze leverde we aan diverse babyspeciaalzaken en kinderdagverblijven. Later kwam de vraag of we ook geen andere spullen konden maken op het gebied van meubels.

Vraag en aanbod

Door die vraag zijn we ook normale banken gaan produceren. Deze zijn extra stevig gemaakt en voldoen aan alle kwaliteitseisen
die daarvoor gelden. Maatwerk voor zitmeubels heeft een groot voordeel. Hierdoor worden de banken letterlijk op de cm nauwkeurig gemaakt.
Dit maakt dat wij altijd een passende oplossing hebben voor uw nog in te richten ruimte.

Wat nog meer ?

Wij leveren ook aankleedkussens en boxmatten. Grote grondmatten waarop de kinderen spelen behoren ook tot de mogelijkheid. Treinzitbanken zowel recht als hoekopstellingen maar ook voor het herstofferen van uw bestaande meubels bent u bij ons aan het juiste adres.
Een ander onderdeel zijn de fietskussens voor op de bagagedrager. Deze leveren wij veel aan de fietsspeciaalzaken. Flo en Zo is uw partner voor het inrichten van kinderdagverblijven, instellingen, scholen, hotels, horeca en detailhandel.

Het team

null

Liek Lenaerts

Owner/ Founder
null

Liek Lenaerts

Owner/ Founder